OLIMP TÜRKİYE


KALİTE VE SERTİFİKA




Değerli Müşterilerimiz ve Ortaklarımız,


Tüm ürünlerimizin kalitesi için yalnızca geçerli yasal gereksinimleri ve yaygın olarak uygulanmış yasal avrupa standartlarını yerine getirmekte kalmamak için sıkı kalite kontrol sistemi uygulama zorunluluğu bulunduruyoruz.

Yalnızca tedarikçiler tarafından sağlanan dokümanlar testlerine güvenmeyip, aynı zamanda hammaddeler, dökme ürünler ve bitmiş ürünler için 3 fazlı laboratuvar testleri gerçekleştiriyoruz.

Her bir ürün için, üç bağımsız analitik test çeşidi yapıyoruz.

GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Kalite yönetim sistemimiz ISO 9001: 2001 ve HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) olmak üzere iki uygulamaya dayalıdır. İlgili sertifikalarla doğrulanır.

Şirketimiz, "Özel amaçlı gıda ürünlerinin ve diyet takviyelerinin üretimi, dağıtımı ve pazarlanması için kapsüller, tabletler ve tablet şeklinde PN-EN ISO 22000: 2006 gerekliliklerine uygunluk sertifikası alan ve bu alanda Polonya'da bir ilk oldu.
Toz konsantreleri ve kapsülleri "ile ISO 22000 sisteminin temel işlevi, gıda güvenliğinde tehlikeli olabilecek zayıf elementlerin gıda zincirinde oluşmamasıdır (malzeme imalatı, nakliye, son ürünün tüketiciye kadar imalatı ile başlamak). En son ISO 22000: 2006 standardı, ISO 9001: 2000 gereksinimlerine dayanan GMP, GHP, GLP (PRP programları) ve Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) sistemini içeren entegre iyi uygulama yönetim sistemidir.
ISO 22000 standardının formülasyonu günümüzün güncellemesidir ve uygulanan çözümlerin yeterliliği ve etkililiği için sürekli test edilmesi (ÇKP - Kritik Kontrol Noktalarının oluşturulması ve sürekli doğrulanması) ürünlerimize dinamik bir nitelik kazandırmakta ve sürekli iyileştirmenin gerekliliğini yansıtmaktadır.

Sonuç olarak, ISO 22000 standardı 3 temel maddeye dayanmaktadır: Temiz ve sağlıklı hijyen Uygulaması ve iyi laboratuvar uygulamaları içeren sağlıklı üretim uygulamaları olan PRP olarak adlandırılan ön programlarıdır.
HACCP Sistem Kuralları HACCP Sistem Denetimi Standart, HACCP sistem ilkelerinin düzgün çalışması için temel olarak GMP / GHP gerekliliklerini sunar; iyi üretilmiş bir doğrulama sistemi vasıtasıyla genel üretim ve gıda zincirinde meydana gelen tehditlerin etkin denetimi. Bu, ÇKP hijyenik sıhhi programlarının ve dış denetlemelerin daha yakında doğrulanmasını gerektirir. Doğrulama, tedarikçiler, şirket çalışanları, müşteriler, ofis kontrol birimleri vb. Dolaylı veya doğrudan gıda üretimine katılan tüm ilgili taraflar arasındaki iç ve dış denetim kurallarına dayanır.
Bu uygulama aşağıdaki kriterleri destekler.

Bütün çalışanımız uygun kaliteli ürünleri elde etmekle görevlidir.

Sürekli eğitim alan tam güven veren elemanlarla çalışırız.

Bütün tedarikçi, kalite yönetim sistemi kriterlerine göre şeçilir.
Üretiminin her aşamasında kaliteliyi ön planda sağlamak,hammadde,ambalaj,depolanma ve dağıtımından satışa kadar kalite ve güven sağlamaktadır. GMP (İyi Üretim Uygulamaları) ve GHP (İyi Hijyen Uygulaması) ile müşterilerimizin gereksimleri karşılanır.
Dış ve iç denetimler tarafından denetlenmekte ve kontrol edilmektedir ve şirket yönetimi tarafından yıllık sistem incelemesi yapılır.
Yukarıda açıklanan tüm işlemler, ürünlerimizin sizin için ve memnuniyetimiz için daha iyi daha kaliteli ürünler sağlamak amacıyla gerçekleştirmekteyiz.
Mevcut şartlarınızı yerine getirmek ve müşterilerimizin gelecek beklentilerini karşılamak tek isteğimiz.
GALERİ